The Valley Digital Business School, empresa ubicada a SUPPORT BUSINESS CENTER ha fet un esdeveniment amb el títol “LES PERSONES COM A MOTOR DE TRANSFORMACIÓ A LES EMPRESES”

Han participat representants de les empreses Aigües de Barcelona, Magento, Mútua de Propietaris i Happy Force, hem pogut escoltar i reflexionar sobre idees tan rellevants com la importància d’un lideratge ben executat, la implementació d’una estructura horitzontal a les empreses, la tendència dels espais de treball menys jerarquitzats, així com la creació d’equips que treballin autònoms i l’equilibri dels equips amb identitat i objectius propis. Tot això i més, sota l’evident canvi en l’evolució dels treballadors i de la seva feina a les empreses siguin com siguin aquestes.

Necessitem la introducció de la innovadora tecnologia, el que porta als pertinents canvis.

Com a representants del Centre de Negocis SUPPORT, us exposem una de les nostres conclusions.

Què ens ha cridat l’atenció?

La resposta a la pregunta per part de la moderadora de, quin és un dels problemes interns amb el que us trobeu? S’ha constatat que la comunicació escrita entre les persones que formen un equip és un dels problemes a solucionar i que de moment sembla estar encallat.

És aquí a on ens proposem donar la nostra opinió. Creiem que és de vital importància que a més de la comunicació verbal hi hagi al mateix temps una bona comunicació escrita entre els integrants dels equips de treball. Potser podem aplicar allò de “les paraules se les endú el vent”.

Necessitem escriure l’objectiu a aconseguir i ha de quedar clar. Perquè tot això succeeixi, l’expressió en comunicar-nos per escrit ha de ser concisa i precisa, no menys extensa del que el tema ho requereixi. No és perdre el temps, és guanyar-lo en claredat per facilitar la feina en i de l’equip.

Per això és necessari buscar les paraules adequades i utilitzar tot tipus de complements lingüístics, només així ens assegurarem que s’entengui i es pugui executar segons el previst.

L’assistència a aquest tipus d’esdeveniments t’enfronta amb el cara a cara del món empresarial actual, el que per nosaltres predisposa al canvi.

 

 

¡Comparte en Redes!