A Support, i  malgrat la immensa pluja que queia ahir que va fer que molta gent no hi assistís, vam tenir la presentació d’en David Espinós cofundador de Khimera Comunicació i Mediació.

La xerrada, força interactiva, ens va donar a conèixer algunes eines que poden ajudar a gestionar les nostres relacions personals i professionals, sempre amb l’objectiu de millorar la seva qualitat i evitar conflictes.

Prenent com a base el model Bridge a on es mostren 4 grups de personalitats ben diferenciats; vam parlar, ens vam identificar i vam riure davant d’alguna sorpresa, tot prenent consciència de les diferències entre “Terra, aigua, foc i aire”, grups en els que bàsicament i fugint de radicalismes, estem tots ubicats.

En definitiva, si sabem de quin peu calça l’altre, la nostra relació es pot veure molt beneficiada.

Una xerrada dinàmica i profitosa.

20161123_204852_opt Versió 2

¡Comparte en Redes!